Företagsgåvor som räddar liv

Ge bort livsviktiga presenter till anställda, kontakter, kunder eller andra ni gillar.

Många företag vill emellanåt uppmärksamma sina anställda, kunder eller kontakter för att de gjort ett bra jobb, för att säga tack, önska god jul eller glad sommar.

Hos oss finns livsviktiga presenter som passar perfekt för alla tillfällen.

Sommarpresent till personalen

Många företag hyllar sina anställda med en fin sommarpresent och en värdefull gåva är att göra det genom att stötta till den främsta cancerforskningen i Sverige. Tillsammans kan vi besegra cancer.

Ge en sommarpresent

För den här och kommande generationer

Tack vare pengar som företag och privatpersoner bidrar med kan vi stötta Sveriges främsta cancerforskning. Många av de framsteg vi ser inom cancerbehandling idag, är resultat av forskning som inleddes för decennier sedan. 

Copyright Nobel Media AB 2015. Foto: Pi Frisk

Ett exempel är Nobelpristagaren Thomas Lindahls forskning som hjälpt oss att förstå hur cancer uppkommer, och som tidigt fick stöd av Cancerfonden. En idé han hade för 50 år sedan, resulterade i Nobelpriset i kemi 2015. 

För att våra barn och barnbarn ska få ta del av ytterligare framsteg, måste vi som lever i dag se till att forskningen har de resurser som krävs. 

Ni som företag kan samarbeta med oss i kampen mot cancer. Eller ge en företagsgåva. Ni får samtidigt möjlighet att samlas kring en viktig samhällsfråga. Tillsammans besegrar vi cancer!

Två kassar, den ena med text En gåva som räddar liv.

En livsviktig företagsgåva

Handla något i vår gåvoshop som symboliserar det ni känner särskilt starkt för. Er gåva går till den forskning och de insatser som vi ser gör mest nytta i kampen mot cancer. Ni får ett gåvobevis att ge bort.

Till gåvoshopen

Lotter

Lotter som julklapp

Ge bort våra lotter till personalen i julklapp och bidra till livsviktig cancerforskning. Och personalen får chans till fina vinster. 

Köp lotter som julklapp

Gåvobevis företag

Julgåva från företaget

Istället för att ge de anställda en chokladask eller olivolja inför julen finns den perfekta företagsgåvan - när ni ger en julgåva får ett digitalt gåvobevis att ge bort i julklapp till anställda och kontakter.

Julgåva med gåvobevis