Julgåvor för företag

Stort tack för alla julgåvor som ser till att fler överlever och färre drabbas av cancer.

Stort tack för alla julgåvor som ser till att fler överlever och färre drabbas av cancer.

Företag som köpt stora paketet
Företag som köpt mellanpaketet
Företag som köpt lilla paketet

Jullotter med fina vinster

Ge lotter till anställda eller kontakter som samtidigt stöttar cancerforskningen. Sista dag för leverans innan julafton var 13 dec, men det går självklart bra att ge som present efter jul.

Köp jullotter

För den här och kommande generationer

Tack vare pengar som företag och privatpersoner bidrar med kan vi stötta Sveriges främsta cancerforskning. Många av de framsteg vi ser inom cancerbehandling idag, är resultat av forskning som inleddes för decennier sedan. 

Copyright Nobel Media AB 2015. Foto: Pi Frisk

Ett exempel är Nobelpristagaren Thomas Lindahls forskning som hjälpt oss att förstå hur cancer uppkommer, och som tidigt fick stöd av Cancerfonden. En idé han hade för 50 år sedan, resulterade i Nobelpriset i kemi 2015. 

För att våra barn och barnbarn ska få ta del av ytterligare framsteg, måste vi som lever i dag se till att forskningen har de resurser som krävs. Tack för att ni stödjer Cancerfonden!

Privatperson? Här hittar du presenter

Var med och stöd cancerforskningen genom att ge presenter som räddar liv. Ge bort lotter eller ett gåvobevis. Snabbt och enkelt.

Se presenterna

Vill du få information om vårt arbete för att besegra cancer?

E-post

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Cancerfondens integritetspolicy.